Lord of the Dance празнува 25 години с два спектакъла в

...
Lord of the Dance празнува 25 години с два спектакъла в
Коментари Харесай

Lord of the Dance празнува 25 години с два спектакъла в България

Lord of the Dance празнува 25 години с два спектакъла в България - във Варна (Дворец на културата и спорта) на 21 май, и в София (НДК) - на 23 май следващата година, оповестяват уредниците.

Световноизвестното танцово шоу на Майкъл Флетли пристига у нас с над 40 танцьори, като част от ново европейско турне. Артистите показват нов театър - с нови костюми и хореография, с авангардно осветяване и специфични резултати. Нова е и музиката, композиторът е Жерар Фахи. Впечатляващ, блестящ и вълнуващ, спектакълът ще съчетае най-хубавото от традицията с цялото неспокойствие на новата музика и танци, разясняват уредниците. 

" Толкова съм разчувствуван да върна истинския Lord of the Dance назад в залите в Европа през 2022 и 2023 година Чувствам, че това е най-важното турне в нашата 25-годишна история. Надявам се, с него да възобновим духа на публиката и да върнем усмивката на лицата на всички “, казва Майкъл Флетли.

От премиерата си до момента, Lord of the Dance е посетил над 1500 места по света, гледан е от над 90 милиона души в 87 разнообразни страни на всички континенти. Това го прави една от най-успешните танцови продукции в света.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР